Even voorstellen… ROYAL HASKONINGDHV

Dit jaar is een speciale online editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Dat vraagt om speciale contentpartners zoals Royal HaskoningDHV, toonaangevend ingenieursbureau in advies en projectmanagement. Zij willen jou als deelnemer van NCBOR 2020 inspireren om beheer niet meer los te zien van maatschappelijke transities op het gebied van ruimte, economie, energie en digitalisering. Sterker nog, je moet juist de verbinding maken om toekomstbestendig beheer te kunnen realiseren. Een hele uitdaging? Zeker, maar ze vertellen je er graag meer over in de sessies op NCBOR.

Wereld in beweging

De uitdagingen in het beheer van de openbare ruimte zijn voor de komende jaren en zelfs decennia zeer groot. Nooit eerder was de wereld van beheerorganisaties zó in beweging. Er worden vanuit de omgeving steeds hogere eisen gesteld op gebied van klimaat, energie, duurzaamheid, circulariteit, stedelijke verdichting en mobiliteit. Tegelijkertijd vloeit door de vergrijzing in diezelfde beheerorganisaties de komende jaren veel kennis en menskracht weg. De adviseurs van Royal HaskoningDHV zijn ervan overtuigd dat de verbinding met elkaar de sleutel tot het succes is én zal blijven om toekomstbestendig beheer te kunnen realiseren.

Samen de wereld verbeteren

Hun motto is niet voor niets “Enhancing Society Together”. Dit doen ze door met hun kennis en ervaring klanten te adviseren en concreet verder te helpen in hun, vaak multidisciplinaire, opgaven. Ook zijn ze vooruitstrevend in de ontwikkeling van slimme digitale oplossingen op het gebied van informatievoorziening en automatisering. Deze slimme oplossingen zorgen ervoor dat het veelzijdige beheerwerk beter, gestructureerder en efficiënter kan plaatsvinden. Verder houden ze zich bezig met competentie-ontwikkeling op het gebied van mens en organisatie en kunnen ze de beheertaken van een beheerorganisatie deels of volledig uit handen nemen.

Een praktisch en actiegericht plan, hoe doe je dat?

Met al deze kennis en ervaring op zak wil Royal HaskoningDHV jou op NCBOR 2020 inspireren om goed in kaart te brengen wat, op basis van de maatschappelijke opgaven, je grootste uitdagingen zijn. Om vervolgens een praktisch en actiegericht plan te kunnen maken (en uitvoeren). Wil jij ideeën en ingrediënten aangereikt krijgen voor jouw actieplan? Kom dan naar NCBOR 2020 en laat je inspireren!

Deelsessies door Royal HaskoningDHV:

  • Sociaal en fysiek domein werken samen met bewoners aan verbetering leefklimaat
  • Optimaliseren interventiemomenten door datagedreven voorspelmodellen voor assetmanagement
  • Efficiënte en gedragen aanpak voor uitbreiding laadinfrastructuur stimuleert transitie naar elektrisch rijden

Bekijk alle deelsessies >