Sponsoren

Mede mogelijk gemaakt door onze partner en sponsoren

Het Sponsorpakket

In 2019 organiseert CROW alweer de zevende editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR). Het congres trekt jaarlijks zo’n 300 deelnemers en is daarmee het grootste kenniscongres binnen het vakgebied beheer openbare ruimte in Nederland. Tijdens het congres staan vakkennis, nieuwe ontwikkelingen en het netwerken tussen professionals centraal.

U kunt uw naam verbinden aan het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2019. Enige in zijn soort, te gast bij gemeente Zaanstad, dagvoorzitters van CROW, 300 deelnemers uit het midden en hoger kader en een grote diversiteit aan programmaonderdelen, met aandacht voor de inhoud en beleving. U lift mee op het goede gevoel dat onze deelnemers en wij zelf aan NCBOR 2018 hebben overgehouden. In 2018 werd het congres met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,2 beoordeeld en een NPS van +22 (NPS drukt uit in hoeverre deelnemers van NCBOR aan collega’s/vakgenoten aanbevelen).

Om u hier van te laten profiteren heeft CROW een sponsorpakket ontwikkeld waarmee uw naam via diverse kanalen zichtbaar wordt voor duizenden relaties van CROW, voorafgaand aan én tijdens het congres. Zo onderscheidt u zich van reguliere congresdeelnemers en kunt u de aandacht vestigen op uw eigen rol binnen het vakgebied openbare ruimte. Download hier de volledige informatie over het sponsorpakket.

Inschrijven of meer info?

Wilt u een nadere toelichting, heeft u vragen of wilt u inschrijven voor het sponsorpakket? Neem dan contact op met Esmeralda van Milgen (evanmilgen@acquiremedia.nl) of Michael Lucas (mlucas@acquiremedia.nl) of bel het algemene nummer van Acquire: 038-4606384

Acquire is mediapartner van CROW en verzorgt namens CROW de contacten met sponsors voor NCBOR.