Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag

Het jaarlijkse feestje van de beheerder van de fysieke leefomgeving, dát is het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR). Vakgenoten komen samen, delen strategische en tactische kennis en maken verbinding. Het is zoveel meer dan een congres alleen. Deze elfde editie organiseren we in samenwerking met gemeente Haarlem & gemeente Zandvoort. Je bent van harte welkom op 11 april 2024 in De Koepel in Haarlem.

Deze elfde editie van NCBOR staat in het teken van ‘Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag’.  Maatschappelijke opgaven op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, biodiversiteit en circulariteit hebben invloed op het beheer van de openbare ruimte. Een transformatie van de openbare ruimte is nodig. De beheerder ervaart de drukte van de dagelijkse praktijk. Wat kan de beheerder vandaag al doen om de openbare ruimte te transformeren? En wat is er nodig om de toekomst te kunnen beheren?

Op deze website vind je het laatste nieuws over het congres en de invulling daarvan. Op dit moment wordt er achter de schermen nog hard gewerkt aan de opzet en invulling van het programma. Zodra hierover meer bekend is, zullen we dat hier uiteraard delen. We houden je op de hoogte!

Plenair programma

De deuren van de Koepel staan vanaf 9.30 uur voor je open. Praat onder het genot van een kop koffie alvast bij met je vakgenoten, ontmoet nieuwe vakgenoten of neem alvast een kijkje in de Koepel.

De dagvoorzitter en gastgemeenten heten je welkom en trappen deze elfde editie van NCBOR af.

Naast de gebruikelijke pauzemomenten bieden we je graag een extra mogelijkheid om te netwerken. Tijdens deze netwerkactiviteit ontmoet je bekenden, praat je bij en maak je kennis met (voor jou) nieuwe vakgenoten.

Praat bij met je vakgenoten onder het genot van een goed verzorgde lunch.

Tijd om wat dieper op de inhoud in te gaan tijdens de eerste ronde deelsessies.

Tijd voor een korte pauze. Strek even de benen, haal wat te drinken en maak je klaar voor de laatste ronde deelsessies.

Stel je eigen programma samen door het kiezen van een deelsessie die je aanspreekt.

We geven een korte terugblik op de dag én hebben nog wat leuks voor je in petto.

We sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje. Praat je nog even met ons na en laat je ons weten hoe je het vond?

Inschrijven

Reguliere deelnemer
€ 525,- excl. 21% btw
Partner CROW Essit of actief werkgroeplid*
€ 425,- excl. 21% btw
Student
€ 35,- excl. 21% btw

* Alle partners van CROW Essit krijgen korting. Deelnemende CROW Essit-gemeenten krijgen de eerste twee inschrijvingen gratis. Dit wordt bepaald op basis van aanmelddatum en -tijdstip. Overige deelnemers van CROW Essit-gemeenten en kennismakingsabonnementen betalen € 425,- per persoon.

Let op: als partner van CROW Essit kies je bij inschrijving voor de optie ‘Lidmaatschap CROW Essit’. CROW past de facturatie aan wanneer je als gemeente recht hebt op gratis toegang.

Nieuws en Media

Waarom je NCBOR als professional in de fysieke leefomgeving niet wilt missen

  • Hét feestje van het jaar voor professionals in de fysieke leefomgeving
  • Ontmoet en verbind met vakgenoten die je anders niet ziet of spreekt
  • Wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten
  • Doe inspiratie en nieuwe inzichten op