NCBOR 2023 op 30 maart in Den Haag

De jubileumeditie van NCBOR wordt in samenwerking met gastgemeente Den Haag, de City Deal Openbare Ruimte, en natuurlijk de netwerken CROW Levende Stad en iAMPRo georganiseerd in de wijk De Binckhorst in Den Haag. En dat is niet toevallig gekozen. Naast bijzondere stad en deelnemer aan de City Deal, is Den Haag ook de basis voor de ministeries.

Met het thema ‘Grenzeloos Verbinden’ kijken we 10 jaar terug en vooruit in ons vakgebied, en zoeken we vooral de verbindingen met ontwerp, boven- en ondergrond en onze toekomstige generatie vakgenoten.

We houden je via deze website op de hoogte van al het nieuws, ontwikkelingen en andere bijzonderheden rondom NCBOR 2023. Zeker weten dat je niets mist? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief CROW Levende Stad en iAMPRo.

Programma (concept)

- Welkom door Anne Mulder (wethouder in Den Haag) en CROW
- 10 jaar NCBOR; we blikken terug en kijken vooruit
- Verbinden tussen boven- en ondergrond, bestaande en toekomstige collega’s én ontwerp en beheer

  • Lancering samenwerking kennisnetwerken CROW Levende Stad en iAMPro
  • Speciale keynote!

We sluiten de dag af onder het genot van een hapje en een drankje. Praat je nog even met ons mee en laat je ons weten hoe je het vond?

De Estafette op weg naar NCBOR 2023

In de aanloop naar NCBOR 2023 organiseren we in samenwerking met de City Deal Openbare Ruimte en het netwerk CROW Levende Stad en iAMPro een estafette. Een route langs alle steden die samenwerken aan een integrale aanpak van transitieopgaven in de openbare ruimte in de City Deal Openbare Ruimte. Hiermee brengen we casussen van deelnemende gemeenten van de City Deal Openbare Ruimte onder de aandacht. Ben je benieuwd waar we al geweest zijn en wat er nog op de planning staat? Bekijk dan het uitgebreide overzicht.

Inschrijven

Reguliere deelnemer
€ 475,- excl. 21% btw
Partner iAMPRo of CROW Levende Stad*
€ 415,- excl. 21% btw
Actief werkgroeplid of (extern) docent CROW
€ 415,- excl. 21% btw
Student
€ 30,- excl. 21% btw

* Alle partners CROW Levende Stad krijgen korting. Deelnemende CROW Levende Stad-gemeenten krijgen de eerste twee inschrijvingen gratis. Dit wordt bepaald op basis van aanmelddatum en -tijdstip. Overige deelnemers van CROW Levende Stad-gemeenten en kennismakingsabonnementen betalen € 415,- per persoon.

** Partners van iAMPro zijn: provincies, waterschappen en Rijkswaterstaat

Let op: als partner van CROW Levende Stad kies je bij inschrijving voor de optie ‘Partner CROW Levende Stad’ en kies je in stap 3 voor ‘achteraf betalen’. CROW past handmatig de facturatie aan wanneer je als gemeente recht hebt op gratis toegang.

Nieuws en Media

Waarom je NCBOR als professional in de fysieke leefomgeving niet wilt missen

  • Hét feestje van het jaar voor professionals in de fysieke leefomgeving
  • Ontmoet en verbind met vakgenoten die je anders niet ziet of spreekt
  • Wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten
  • Doe inspiratie en nieuwe inzichten op