Beheren met meerwaarde

Op donderdag 25 november is het weer tijd voor het jaarlijkse feestje voor de beheerder van de openbare ruimte tijdens NCBOR 2021.

De laatste jaren zien we steeds meer waardering ontstaan voor onze openbare ruimte. En daar kunnen we vanuit beheer nog meer waarde aan toevoegen; veiligheid, participatie, duurzaamheid, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en samenwerking. NCBOR 2021 staat daarom in het teken van “Beheer met meerwaarde”.

Als beheerder ken je de openbare ruimte als geen ander en weet je hoe je samen met de gebruikers, samenwerkende partijen en je eigen organisatie het optimale uit de openbare ruimte haalt. Je weet meerwaarde te creëren.

Tijdens NCBOR 2021 nemen we je graag mee langs diverse onderwerpen die jou gaan helpen nog meer uit beheer te halen. Tools, kennis en een prachtig netwerk die jij kunt gebruiken om je werk makkelijker, beter én leuker uit te voeren.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de invulling van het programma. Zo wordt de komende periode verdere invulling gegeven aan het hoofdthema, de keynote en de inhoudelijke deelsessies. We houden je op de hoogte!

Inschrijven

Reguliere deelnemer
€ 450,- excl. 21% btw
Partner CROW Levende Stad*
€ 395,- excl. 21% btw
Lid iAMPro, actief werkgroeplid of (extern) docent CROW
€ 395,- excl. 21% btw
Student
€ 25,- excl. 21% btw

* Alle partners CROW Levende Stad krijgen korting. Deelnemende CROW Levende Stad-gemeenten krijgen de eerste twee inschrijvingen gratis. Dit wordt bepaald op basis van aanmelddatum en -tijdstip. Overige deelnemers van CROW Levende Stad-gemeenten betalen € 395,- per persoon.

Let op: als partner van CROW Levende Stad kies je bij inschrijving voor de optie ‘Partner CROW Levende Stad’ en kies je in stap 3 voor ‘achteraf betalen’. CROW past handmatig de facturatie aan wanneer je als gemeente recht hebt op gratis toegang.

Nieuws en Media

Waarom je NCBOR 2021 als openbare ruimte professional niet wilt missen

  • Hét feestje van het jaar voor beheer- en onderhoud professionals
  • Ontmoet en verbind met vakgenoten die je anders niet ziet of spreekt
  • Wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten
  • Doe inspiratie en nieuwe inzichten op