NCBOR 2021 – behind the scenes

Gezien de situatie rondom het coronavirus vonden we het niet verantwoord om op donderdag 25 november 2021 fysiek bij elkaar te komen in Helmond. We koesteren de meerwaarde om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Daarom hebben we hét jaarlijkse feestje van beherend Nederland verplaatst naar 21 april 2022. En de voorbereidingen voor de voorjaarseditie zijn in volle gang!

Achter de schermen wordt het dagprogramma nog eens kritisch bekeken en verder aangevuld. Daarnaast wordt bepaald welke deelsessies in het kader van actualiteit wel of niet door kunnen gaan en worden ze hier en daar inhoudelijk nog verder aangescherpt. De laatste stand van zaken rondom het programma en de deelsessies vind je hier.

Transitie maken we samen mogelijk

Gelukkig zijn de hoofdsprekers ook op de nieuwe datum beschikbaar en nemen zij ons alsnog mee in de wereld van transitie. Of het nu gaat om het vergroenen en verduurzamen van de fysieke leefomgeving, klimaatadaptatie of verandering in algemene zin. Harwil de Jonge (Heijmans), Lodewijk Hoekstra (NL GreenLabel) en Arno Folkerts (spreker en trainer in verandermanagement) staan voor ons klaar. Laat je inspireren door hun verhaal. Zo maken we verandering in de fysieke leefomgeving samen mogelijk.

Verdere voorbereidingen

Inmiddels is de eerste hand gelegd aan het programmaboekje en gaan we aan de slag met de bewegwijzering, de aankleding van de locatie en natuurlijk de catering. Alles om er een onvergetelijk feest van te maken!

Zien we je in Helmond?

We nemen je graag mee langs diverse onderwerpen die jou gaan helpen nog meer uit beheer te halen. Tools, kennis en een prachtig netwerk die jij kunt gebruiken om je werk makkelijker, beter én leuker uit te voeren.

Het belooft een inspirerende en feestelijke dag te worden. Zien we je in Helmond?