Datum jubileumeditie NCBOR 2023 is bekend!

De datum voor de 10e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte – hét feestje voor de professional van de fysieke leefomgeving – is bekend. Op donderdag 30 maart 2023 ben je van harte welkom voor deze jubileumeditie van NCBOR in gastgemeente Den Haag. Ben jij werkzaam in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte? Reserveer dan donderdag 30 maart alvast in je agenda, want het belooft een bijzondere editie te worden.

Samenwerking

De jubileumeditie van NCBOR wordt georganiseerd in samenwerking met de City Deal Openbare Ruimte in Den Haag. En dat is niet toevallig gekozen. Naast bijzondere stad en deelnemer aan de City Deal is Den Haag ook de basis voor de ministeries. Samenwerking tussen de ministeries onderling en met gemeenten is van groot belang bij de openbare ruimte transities waar we voor staan.

Estafette

Op weg naar het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2023 organiseren wij samen met het netwerk CROW Levende Stad-iAMPro en de City Deal Openbare Ruimte een estafette langs alle steden die samenwerken aan een integrale aanpak van openbare ruimte binnen de City Deal Openbare Ruimte. Iedereen die als ontwerper, manager, beheerder of adviseur betrokken is bij de grote transitie opgaven kan meedoen aan deze inspirerende tocht. We organiseren in deze boeiende reis diverse excursies, verdiepende sessies, open gesprekken en bestuurlijke ontmoetingen. Op 30 maart delen we op NCBOR de lokale lessen die we hebben opgedaan tijdens deze stedenestafette.

Wie doen mee in de City Deal Openbare Ruimte?