Deel je kennis, ervaring of een praktijkvoorbeeld

Stel je voor: een dag vol inspiratie, waar innovatieve beheerders en visionaire vernieuwers elkaar ontmoeten. Het is dé plek waar de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied beheer openbare ruimte centraal staan. En raad eens? Jij kunt daar deel van uitmaken!

Wil je niet alleen deelnemen, maar ook een actieve rol spelen tijdens het congres op 11 april? Grijp dan je kans en deel je kennis of ervaringen als spreker tijdens één van onze inhoudelijke deelsessies. Want we zoeken nog inhoudelijke bijdragen die aansluiten op het thema ‘Transformeer de openbare ruimte, begin vandaag’.

Om inhoudelijke bijdragen aan te laten sluiten bij het thema, geven we graag een aantal suggesties voor de invulling van de deelsessies mee:

• Welke transformatie(s) maakt de openbare ruimte door?
• Welke maatschappelijke opgaven en uitdagingen komen op het vakgebied af?
• Welke methodieken of instrumenten zijn er vandaag al toepasbaar met het oog op de toekomst?
• Welke transformatie moet de beheerder zelf ondergaan? En hoe zorg je ervoor dat deze beheerder werkzaam wordt en blijft binnen jouw organisatie?

Wij kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan, je te ondersteunen en samen een onvergetelijke bijdrage te creëren aan de transformatie van de openbare ruimte.

Download de officiële uitvraag (in PDF) inclusief contactgegevens